Koningsdagconcert

Koninklijke week is begonnen

Met een prachtig Koningsdagconcert in het Atlas Theater is de Koninklijke week begonnen. Het Koningspaar was aanwezig samen met prinses Beatrix, prins Constantijn en prinses Laurentien. Het concert wordt zaterdag 27 april uitgezonden om 20.35 uur op NPO 2.

Koninklijk weekend

Het Koningsdagconcert was de aftrap voor een Koninklijke week. De opbouw van het centrum is inmiddels in volle gang. Donderdag 25 april start het weekend met een Koninklijke avond stadswandeling en koopavond. Vrijdag 26 april is er livemuziek in verschillende horeca van 17.30 uur en 00.00 uur. Op zondag 28 april is in het centrum van Emmen koopzondag van 13.00 – 17.00 uur. Parkeren is op zondag 28 april in het hele centrum gratis. Bekijk het hele programma.

Koningsmarkt

Koningsdag is niet compleet zonder een vrijmarkt: de Koningsmarkt. De Koningsmarkt is van 06.00 – 16.00 uur geopend en vind je in het centrum van Emmen. Op het Wilhelminaplein, de Baander, Klokkenslag, parkeerplaats Karbeel en parkeerplaats Willinkplein Zuid. Kijk op de website van de organisatie voor meer informatie.

Koninklijke wandeling

De koninklijke wandeling start om 11.00 uur en wordt zaterdag 27 april live uitgezonden door de NOS op NPO1. De wandeling begint op het Noorderplein en eindigt op het Raadhuisplein. In principe wordt de route in twee uur tijd afgelegd. Bekijk de hele route.

Bezoekersinformatie

Kom je dit weekend naar Emmen? Meer informatie over onder andere verkeer, parkeren en fietsen lees je op de pagina voor bezoekers.