Pers tijdens Koningsdag in Emmen

Pers

Voor interview verzoeken, logogebruik en/of aanvullende informatie kun je contact opnemen met onze woordvoerder:

Bianca Wever
Gemeente Emmen
Telefoon: 06 11 77 65 37
E-mail: b.wever@emmen.nl

Mis geen belangrijke informatie, lees het Koningsdag mediahandboek.

Pers langs de route

Er zijn drie arrangementen samengesteld waarbij journalisten zich kunnen bewegen tussen diverse persvakken. Media konden tot 3 april accreditatie voor hun verslaggelvers, fotografen of cameraploegen aanvragen via een inschrijfformulier op de website van Koningsdag Emmen. De beoordeling en toewijzing van de accreditaties wordt gedaan door de gemeente Emmen in samenwerking met de Rijksvoorlichtingsdienst. De Rijksvoorlichtingsdienst stuurt een mededeling aan redacties met meer informatie over het accreditatieproces.  
 
Voor een beperkt aantal verslaggevers is er gelegenheid om mee te lopen op de route. Wie dit zijn, hangt af van het aantal aanmeldingen. Dit zal deels achter de Koning en zijn gezin zijn en deels achter de leden van de Koninklijke familie. Bij het Rensenpark en het Innovatieplein wisselt de groep verslaggevers die op de route achter de Koning en zijn gezin wandelt. Er wordt hierbij rekening gehouden met een evenredige verhouding tussen landelijke en regionale media.  

Perscentrum

Het perscentrum wordt ingericht in het bruggebouw, in het gemeentehuis van Emmen (ingang Vreding 5, Emmen). Het perscentrum is geopend van 08.30 tot 17.00 uur en is toegankelijk voor geaccrediteerde pers. Alle informatie over o.a. het perscentrum lees je in het Koningsdag mediaboek. Bij vragen kun je contact opnemen met Bianca Wever.  

Logo

Wij geloven in de kracht van creativiteit en herkenbaarheid. Daarom kun je ons koningsdaglogo en huisstijl gebruiken voor creatieve ideeën! Alle informatie vind je op de pagina huisstijl.